Direct naar inhoud

Nomineer uw kandidaten voor de Pensioen Pro Awards

Geplaatst in genre: Geplaatst in sectie:
Geschreven door:
Gepubliceerd op: 28 september 2021

Op 9 december vindt de jaarlijkse uitreiking van de Pensioen Pro Awards plaats. Het is tot uiterlijk 1 november mogelijk om organisaties of personen te nomineren voor een prijs.

De Pensioen Pro Awards.

In totaal zijn er op 9 december tien prijzen te vergeven. Er zijn gouden prijzen voor het ‘pensioenfonds van het jaar’ en voor de ‘uitzonderlijke bijdrage aan de sector’, een oeuvreprijs voor personen die zich bijzonder verdienstelijk hebben gemaakt voor de Nederlandse pensioenwereld. Vorig jaar werden deze prijzen gewonnen door pensioenfonds Provisum en door Peter Borgdorff.

Daarnaast zijn er zilveren prijzen voor ‘beste pensioenfonds kleiner dan €5 mrd’ en ‘beste pensioenfonds groter dan €5 mrd’. Tot slot zijn er zes themaprijzen: verantwoord beleggen, innovatie, communicatie, vermogensbeheer, diversiteit & inclusie en ‘langetermijnbelegger van het jaar.’

Wilt u een nominatie inzenden?

Mail naar bouwien.hoorntje@fdmediagroep.nl met een onderbouwing van maximaal vijfhonderd woorden, onder vermelding van ‘Pensioen Pro Awards’.

Voor alle prijzen kan de pensioensector nog tot uiterlijk 1 november kandidaten nomineren. Een vakjury kiest vervolgens de winnaar uit de ingezonden nominaties.

Uitzondering is de prijs ‘pensioenfonds van het jaar’: dit is een publieksprijs. De vakjury stelt voor deze prijs de shortlist van drie kandidaten op, waarbij ze put uit de inzendingen van alle tien de categorieën. Daarna mogen de lezers van Pensioen Pro en FD en de luisteraars van BNR de winnaar aanwijzen.

Prijsuitreiking

De prijsuitreiking vindt donderdagavond 9 december plaats in de Koepelkerk te Amsterdam, tijdens een diner na afloop van het Pensioen Pro Jaarcongres, dezelfde dag in Amsterdam. Zowel het jaarcongres als de prijsuitreiking vinden dit jaar weer fysiek plaats. De uitnodigingen voor dit evenement worden binnenkort verstuurd.