Direct naar inhoud

IT-systeem Pensioen Pro vernieuwd — artikel bevat een betaalmuur

Dit artikel heeft een betaalde toegangsblokkering, wat betekent dat een deel van de inhoud pas kan worden gelezen als u bent ingelogd en een geldig abonnement heeft.

Geplaatst in genre: Geplaatst in sectie:
Geschreven door:
Gepubliceerd op: 23 januari 2024

In januari is de website van Pensioen Pro overgezet op een nieuw IT-systeem. Mogelijk komt u deze dagen daardoor nog kleine fouten tegen.

Net als veel pensioenuitvoerders en -fondsen heeft ook Pensioen Pro al enige tijd een groot IT-project lopen: een vernieuwing van alle systemen die de website en de nieuwsbrieven draaiend houden.

Foto iStock

Afgelopen dinsdag was het zo ver: de website is in zijn geheel overgezet op het nieuwe systeem.

Na de vernieuwing ziet de website er nog steeds grotendeels hetzelfde uit, met slechts subtiele verschuivingen. Het is wel mogelijk dat zich in de periode na de migratie nog enkele kleinere foutjes of storingen zullen voordoen. Die zullen na de overgang alsnog worden opgelost. Houd u hier rekening mee bij het gebruik van de site.

Onder de zaken die nog opgepakt zullen worden, zijn de commentaarmogelijkheid bij artikelen en de werking van de zoekfunctie.

Mocht de site bij u niet werken, dan kan het leegmaken van zogeheten cache van uw browser soms helpen. Eventuele grote of hardnekkige problemen kunt u indien gewenst ook melden via redactie@pensioenpro.nl.

Delen op sociale media

Gerelateerde artikelen

Nog geen toegang? Abonneer u op Pensioen Pro en krijg:

  • Onbeperkt online toegang tot pensioenpro.nl
  • Dagelijks het laatste pensioennieuws, achtergronden en opinie in uw inbox
  • Jaarlijks vier keer Pensioen Pro Magazine (inclusief de Vermogensbeheergids) in de bus
  • Volledig archief van Pensioen Pro en IPNederland vanaf 2009

U moet ingelogd zijn en een geldig abonnement hebben om een reactie te mogen plaatsen.