Direct naar inhoud

Voormalig ABN Amro team breidt uit — artikel bevat een betaalmuur

Dit artikel heeft een betaalde toegangsblokkering, wat betekent dat een deel van de inhoud pas kan worden gelezen als u bent ingelogd en een geldig abonnement heeft.

Geplaatst in sectie:
Geschreven door:
Gepubliceerd op: 28 mei 2010
De inhoud van dit artikel is gemigreerd. Lijkt er iets mis te gaan, of onderdelen te missen? Neem dan contact met ons op.

De Nederlandse boutiquebeheerder Aethra (‘heldere hemel’), opgezet door beleggers van het voormalige ABN AMRO Asset Management, breidt uit: de beheerder heeft zojuist een kantoor in Londen geopend.

De Nederlandse boutiquebeheerder Aethra (‘heldere hemel’), opgezet door beleggers van het voormalige ABN AMRO Asset Management, breidt uit: de beheerder heeft zojuist een kantoor in Londen geopend. Momenteel biedt Aethra naast het dynamische asset-allocatiefonds (Aethra DAA Fund) en het Europese aandelenfonds (Aethra Europe Star Fund) ook het Aethra Global Strategies Fund (long-short tactische asset allocatie via futures).

Het Global Strategies Fund, dat streeft naar een absoluut rendement van cash +10%, wordt op 25 mei officieel genoteerd aan de Euronext Amsterdam. Marc Vernooij, Managing Partner en fondsbeheerder van het Aethra Global Strategies Fund: “Het Aethra Global Strategies Fund is een beursgenoteerd absoluut rendementfonds dat zowel kan profiteren van op- als neergaande markten. Ons team heeft een lange ervaring in het beheren van dit fonds en wij zijn zeer verheugd het nu onder de Aethra-vlag op zo’n toegankelijke en transparante manier te kunnen aanbieden aan onze klanten.”